måndag 7 mars 2011

Ny vecka

nya möjligheter tänkte jag skriva (ja nu skrev jag det också fastän det känns lite som ett uttjatat uttryck). Det börjar gå bättre och bättre på jobbet och snart blir jag lämnad ensam på min "post". Jag vill inte påstå att jag kan särskilt mycket ännu men mera än jag kunde för två veckor sen i alla fall. Den uppmärksamma såg mig på den finskspråkiga lokaltidningen i söndags, dock bara på bild, artikeln hade inget med mig att göra. Tur att upplagan inte är så stor.

Barnen trivs bra vid dagmamman och vinkar glatt adjö åt mig på morgnarna. När jag hämtar dom efter jobbet är det idel glada miner och jag ska helst ha båda i famnen samtidigt. Valter har anpassat sig mycket bättre och snabbare än vad jag hade väntat mig. Bra så.

Ikväll har vi haft lite rambambula här, det tycks vara en reaktion på "det nya livet". Barnen har hittat på bus hela kvällen, speciellt Valter. De har bråkat, ylat och skrikit. Nu är de äntligen i säng och en av två sover. Jag hade ingen ork för zumban ikväll, barnen sög musten ur mig. Nu väntar jag på att favoritprogrammet ska börja, familjen Annorlunda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar