tisdag 19 april 2011

Vi lever

Oh no! Min blogg har helt blivit åsidosatt en tid. Jag har så mycket på gång så jag hinner inte uppdatera, och jag förstår att ni blir frustrerade. Jag har egentligen inte tid att skriva nu heller men jag dödar tid så länge jag väntar på att dottern ska somna. Hon som förövrigt hoppas att sommaren ska vara bara tio dagar så hösten kommer snart och vi åker iväg på resa.

Häromkvällen var jag och två systrar och höra på Charlie Söderbergs föreläsning om hur får ett rikare liv, vilket var riktigt intressant. Nu tänker jag inte redogöra för vad han hade att komma med, bara så mycket att man ska veta var man står, och vart man vill komma. Och man måste ha rätt attityd.

Nu verkar det som om lugnet skulle ha lagt sig i barnrummet, då ska jag ta en lång och varm och välförtjänt dusch. Det var minst sagt påfrestande att ha båda barnen med på familjegympan ikväll. Fast man lovar dyrt och heligt att lyda mamma innan man far är det tydligen lätt hänt att man glömmer bort det när man väl är där och bara är 3 år.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar