onsdag 28 september 2011

I sitt esse

Valter älskade stranden och havet i Alcudia. Han sprang omkring som en yr höna, upp på stranden, ner i vattnet, satte sig ner, steg upp, upp på stranden igen, ner i vattnet osv. Han njöt verkligen till max av det varma vattnet och vädret. De sista dagarna blev han lite väl orädd, han gick hur långt ut i vattnet som helst. Poolen däremot tyckte han inte alls om, vattnet var nog för kallt för honom där. liksom det var åt mig.

Alcudia är ett ställe jag när som helst skulle besöka igen bl.a. för den härliga stranden. Stranden var ypperlig för barnen, långgrunt, vit sand och varmt härligt turkosblått vatten.  

Ikväll har killen dock varit allt annat än i sitt esse. Han vägrade äta kvällsmat, inte ens en tugga gick att lura i honom. Han bara grät och gnällde när vi var ute, istället för att krypa ner från terrassen stod han där och gallskrek i 10 minuter tills jag lyfte ner honom. När vi for till bygget för att kolla läget vägrade han stiga ur bilen och sen efter att vi kom hem ville han heller ingenting. Till alla lycka somnade han snällt, som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar