måndag 23 januari 2012

Inspiration sökes

Medan den febriga dottern och den helt friska och idag helt extremt vilda sonen sover middag googlar jag barnrum för att få lite inspiration till inredningen till deras rum i huset. Det går så där. 

Den här bilden härstammar från iskukoti.fi och det är lite så här jag tänkt till Fridas rum. Ljust, vita möbler, en vägg i någon stark färg kanske (finns ju inte på den här bilden men), stora färgglada kuddar på golvet...

Längre än så kom jag inte.

 Det sjuka barnet har haft riktigt hög feber i natt, mätte 40.2 grader som högst. Idag är febern som tur lite lägre och vi ska hoppas att hon snart blir frisk.

I förmiddags var jag tvungen att packa det sjuka och det friska barnet i bilen och köra in till stan till apoteket för att fylla på febernedsättande lagret. När vi väl kom hem och hade klätt av oss ytterkläderna fick jag sms från köksplaneraren att vår offert är klar. Vi som just haft parkerat bilen strax utanför hans kontor. Typiskt. Nu får jag försöka bärga mig åtminstone till imorgon, ids inte släpa ut sjuklingen i kylan nå flera gånger idag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar