lördag 28 april 2012

We're in!

Det råder fullständig kaos, men nu har vi i alla fall flyttat! Bjuder på en bild av vår trappa, som blev klar så sent som idag.

8 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin trappa! Varifrån har ni köpt den? Hälsn Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi har designat den själv, min bror har svetsat ihop stommen och stolparna till räcket vid sitt företag, trappstegen har ett litet snickeri gjort och glasen är måttbeställda från en glasfirma :-) Riktigt snygg blev den!

   Radera
 2. Oj, va skoj! Å vad fint i ser ut! Vi ska no komma häls på tå ni har bott in er lite. :)

  SvaraRadera
 3. Va ljust och härligt de ser ut. Va skönt att få bo sen får man ju ta lite åt gången med inredningen :) men om du är som jag så ska allt helst vara färdigt på en gång... haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För tillfället är allt ett enda kaos, vi har inga soffor, matbordet har inte kommit (vi får ha lånat ett litet fult av ma och pa ) och det ligger saker och lådor överallt. Vi måste snabbt ta oss till Ikea och handla lite möbler till barnens rum och annat nödvändigt! Sen, när man fått lite krafter tillbaka, det är tungt att flytta!

   Radera
 4. Härligt!!! Grattis! vi har en "bit" kvar vi ännu:)

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg trappa!

  Våra hus påminner ju om varandra så det är så intressant att se bilder från ert! Vi håller just nu på och försöker få klarhet i vilket kök vi ska välja, hurudana tak vi ska ha, golvfunderingar och hur vår trappa ska se ut. Valen är många och priset är dyrt..
  nåja..nog blir väl vårt färdigt nångong också!

  stort grattis till ert nya hem! hoppas ni ska trivas riktigt riktigt bra.

  SvaraRadera