tisdag 28 augusti 2012

Oral-B TriZone 500

Jag hade redan länge tänkt skaffa mig en eltandborste när jag fick erbjudandet från Buzzador att för en liten slant köpa en Oral-B TriZone 500 för att testa den och sen berätta åt vänner och bekanta vad jag tycker om den. Att uppnå verkligt rena tänder genom att borsta noggrant med en manuell tandborste är svårt, det vet vi ju alla. Jag har aldrig haft en eltandborste tidigare så för mig var det här väldigt intressant att pröva på. Den här eltandborsten jag nu har testat är utvecklad för daglig rengöring och "tar tandborstningen till en helt ny nivå med hjälp av sitt svepande borsthuvud." Enligt produktbeskrivningen är fördelarna med Nya Oral-B TriZone jämfört med en manuell tandborste att den avlägsnar upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste, den når dubbelt så djupt i tandmellanrummen och den ger en långvarig och fräsch känsla i munnen. Jag har aldrig haft en eltandborste tidigare så för mig var det här väldigt intressant att pröva på. Den här eltandborsten jag nu har testat är utvecklad för daglig rengöring och "tar tandborstningen till en helt ny nivå med hjälp av sitt svepande borsthuvud." Enligt produktbeskrivningen är fördelarna med Nya Oral-B TriZone jämfört med en manuell tandborste att den avlägsnar upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste, den når dubbelt så djupt i tandmellanrummen och den ger en långvarig och fräsch känsla i munnen.

Efter att ha borstat mina gaddar med Oral-B TriZone 500 (nu börjar det här låta som tv shop, sorry) morgon och kväll i några veckors tid kan jag bara konstatera att nog känns tänderna renare efter borstningen än vad dom gjorde förut när jag använde en vanlig tandborste. En annan väldigt bra sak med borsten är att den har en inbyggd timer för att man ska borsta enligt tandläkarnas rekommendationer, två minuter. Så länge har jag nog inte borstat tidigare. Den har också en mekanisk trycksensor så att man inte ska trycka på för hårt. Batteriet är uppladdningsbart och räcker till ca 30 min borstning. 

De enda negativa sakerna jag kan komma på är att den har lite väl mycket ljud, "mamma, he låter som en motorsåg" var dotterns första kommentar. Det anda är färgen. Mintgrön är inte direkt min favoritfärg.
Priset för en dylik tanborste ligger runt 50 lappen för den som är intresserad. Jag rekommenderar.

Intresserad av att blir en Buzzador? Som Buzzador får man utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta om dem för sina vänner. I de flesta kampanjer får man även låta sina vänner prova. Hur länge det dröjer innan man kommer med i sin första kampanj varierar beroende på hur väl man passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får man information om kampanjen via email.  Sen väljer man själv om man vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Saerchen) 


5 kommentarer:

 1. jag och sambon har länge pratat om att skaffa en eltandborste, kanske är dags !

  SvaraRadera
 2. Hej Sara!

  Bra utvärdering av den nya borsten. Kan du även använda vanliga runda borsthuvud på din el-tandborste (hantaget)?

  Anlednignen till att jag frågar är för att jag driver e-butiken Oral Store och är nyfiken på vad folk tycker om det här nya borsthuvudet. Jag är övertygad om att det är bättre än en manuell tandborste, men hur bra är den i förhållande till de här nya runda borstarna?

  Om du vill (och kan) testa de runda borstarna på din eltandborste så kan du maila mig så får vi skicka ut ett paket till dig. Det skulle vara kul att veta vad du tycker! Skicka oss ett mail. (:

  Med vänlig hälsning,
  Igor på Oral Store

  SvaraRadera
 3. Hej Sara!

  Enligt ett flertal tandläkare så skall man använda sig av en eltandborste istället för den traditionella manuella tandborsten. Som du säger så är eltandborstar ruskigt effektiva på att ta bort plack och smarta funktioner som timer och tryckkänslighet är alltid välkommet!

  Hoppas du trivs med din eltandborste :)
  Stämmer priset förresten, 50kr?

  /Tommy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojo jag gillar min eltandborste och skulle aldrig byta till vanlig igen! Priset är i euro, jag bor i Finland.

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera