söndag 24 mars 2013

Omega-3 Pikkukalat


För ett tag sen fick vi från Buzzador hem två paket med Möllers Omega-3 Pikkukalat. Inlägget hittar ni här. Nu har vi testat fiskarna och BLÄ säger vi alla i familjen (eller BLÄÄK som Valter säger). Fiskarna skulle ju smaka gott, det gör de icke! Riktigt vidriga, smaken av fiskleverolja känns. Och för att inte tala om konsistensen, nej hujedamej. Slattriga och klibbiga. Barnen totalvägrar att ta flera än en som de smakade när vi fått paketet. Själv försökte jag flera gånger men t.o.m jag fick kväljningar. Så såna här tänker vi inte köpa hem. Men, som vi alla vet så är smaken som baken och jag har hört många andra som tyckt om fiskarna. Om någon är intresserad av att smaka så har jag ett paket som jag skänker bort, vi äter ju dem inte.
Tanken med fiskarna är god, och jag skulle gärna se att barnen åt av dem, men jag kan ju inte tvinga dem. Fiskarna innehåller Omega-3-fettsyror som är nödvändiga och viktiga för hjärtat, hjärnan och synförmågan. D-vitamin som finns i tabletterna hjälper till att bilda muskulatur, skelett och tänder samt är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 Pikkukalat innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel, samt inga konserveringsmedel. Som naturliga sötningsmedel fungerar xylitol och sorbitol.
En förpackning innehåller 45 kapslar. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar. Finns att köpa på apotek och i dagligvaruhandeln.

Intresserad av att blir en Buzzador? Som Buzzador får man utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta om dem för sina vänner. I de flesta kampanjer får man även låta sina vänner prova. Hur länge det dröjer innan man kommer med i sin första kampanj varierar beroende på hur väl man passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får man information om kampanjen via email.  Sen väljer man själv om man vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Saerchen) 

2 kommentarer: