fredag 19 april 2013

Missoni kvalitet

Eller Missoni kvalla, som ungdomen skulle ha sagt. Till all lycka har jag köpt dessa byxor på rea -70%. Första gången de är på och redan spruckit upp i sömmen. Ingen vidare kvalitet där herr Ottavio. Det andra Missoniplagget, en stickahalare, Ronja äger har också gått upp i sömmen. Verkligen dålig kvalla.

5 kommentarer:

 1. Slött! Själv håller jag på funderar om jag kan skicka tillbaka en t-shirt från ett dyrare hemmaparty-märke, men har tvättat den ett par gånger och nu senast hade det kommit ett hål på ryggen! Mitt på ryggen efter tvätten! Och den har jag betalat 22€ för. Då blir man smått sur, skall nog skicka tillbaka den, flera tvättar skall nog vilka textilier som helst klara. Har skickat tillbaka till samma företag tidigare eftersom inte färgerna höll i tvätten. För tillbaka båda plaggen, även om de använts...

  SvaraRadera
 2. Ja och färgerna sen! Efter en tvätt typ så var färgerna borta och nu är den riktigt grå och daskig. Aldrig sett ett liknande babyplagg med så dålig kvalitet!

  SvaraRadera
 3. Samma vid oss.. Romeos missoni body blev använd bara några gånger och färgen är helt urtvättad.Mammas missoni klänning är inte använd en gång ännu, väntar på en trimmad kropp men hoppas den håller bättre...

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentarerna! Vi kan alltså konstatera att Missonis gästspel i Lindex inte var någon hit. Här i vår lilla stad såg jag att de fick rea bort de sista babyplaggen.

  SvaraRadera
 5. Jag köpte ett par stickade tights åt 5-åringen. De rismdes efter 3-4 ggr . Själv har jag en klänning som jag är nöjd med. Den har klarat flera tvättar och ser likadan ut än. Ett par svarta byxor har jag och de har iaf klarat en tvätt och att användas några ggr.. men få se..

  SvaraRadera