måndag 17 juni 2013

Semesterplaner

Vi har inga storslagna planer för semestern i år. Vi ska besöka Mumindalen och bo en natt i Åbo på hotell Caribia. Och du milde (mitt nya standarduttryck) vad det kostar. För de där pengarna hade jag kunnat köpa många träd och buskar (för tillfället mäter jag allt i antal träd och buskar jag kunde köpa). Jag tror inte barnen bryr sig så hårt i träd och buskar, och det är ju för deras skull vi far någonstans. Själv ser jag mest fram emot att inte behöva laga nån mat på två dagar. Det har tagit mig ca en vecka att få bokat det där hotellpaketet, det är en gammal arbetsskada jag har. Jag kan inte boka resa åt mig själv. Allting är för dyrt, och sjabbigt, och för mycket eller lite av det ena eller det andra. Aldrig blir det bra. Nu ska vi hoppas att det går att sova på det där hotellet. Och att vi hinner se lite av Åbo också, jag har faktiskt aldrig varit dit förr. Jo, kört igenom, men inte sett desto mera.

3 kommentarer:

 1. Trevlig resa,det blir nog toppen ska du se!Själva drar vi till Svea rike nästa vecka och i pengar motsvarar det ungefär en Florida-resa för två:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig resa själv, vår blir av först om 3 veckor. Bäst att inte tänka på vad det kostar, man bör unna sig något ibland. Och barnen blir åtminstone glada!

   Radera
 2. Och fem dagar i Hemavan i april har satt sina spår i våra börsar... Undrar om vi nånsin kommer ikapp igen.? Hiskeligt dyrt! Vi får nog ligga lågt i sommar med resandet...

  SvaraRadera