torsdag 8 augusti 2013

Mumindalen

Bloggen har inte uppdaterats så flitigt i sommar. Jag har inte haft lust, eller ja, jag vet inte. Det känns som om man sku behöva ha så mycket att komma med för att ha driva en blogg. Åsikter och sånt. Och det är jag dålig på. Kanske jag håller på att växa ifrån bloggen. Nåväl, jag skriver den för min egen skull och inte för någon annan. Det är kul att bläddra tillbaka bland gamla inlägg och påminnas om sådant som man hunnit glömma. 

Mumindalen har vi besökt i sommar och det visade sig vara ett riktigt passligt semestermål för vår familj. Barnen tyckte det var hur roligt som helst, och var inte alls rädda för figurerna som jag hade befarat. Minus för att det var för mycket folk. Plus för att figurerna pratade svenska och att teaterföreställningen också gick på svenska. 
 Lilla My var riktigt busig.

Och det allra allra bästa med hela resan var att få krama Snorkfröken!

2 kommentarer:

 1. Haha. Tur att de inte var rädda för figurerna.
  Kommer ihåg då jag for själv med de två äldsta barnen till mumindalen, då de var 3 och 4 år gamla. De var så RÄDDa för muminfigurerna. :-D

  Tur att vi hade annat mål för resan än mumindalen, för det var nog en flopp. Då.
  Sen har vi nog varit tillbaka 2 ggr (som jag minns), helt okej resmål. Inte toppen, men inte botten heller.

  SvaraRadera
 2. Hej! Vi har precis gjort en artikel om Mumindalen på http://hotellfinland.fi/, och nu undrar jag om det är okej att vi citerar dig med några meningar från detta blogginlägg för att få ärliga recensioner?
  Du hittar artikeln här: http://hotellfinland.fi/mumindalen-nadendal-ett-maste-pa-ditt-abobesok-med-barn/.
  Tack på förhand!

  Lina

  SvaraRadera