fredag 25 oktober 2013

De här Air Wicks svarta doftljus

Som redan nämnt har jag fått testa Air Wick Black editions färgskiftande doftljus via Buzzador.. Jag fick hemskickat ljus som doftade svartvinbär och äpple och kanel. Vi testade först svartvinbärsljuset och första intrycket var att det doftade väldigt starkt. Till och med för starkt för min smak fastän jag tycker om doftljus. Barnen tyckte det var coolt när det ändrade färg och satt hur länge som helst och mässade "guuul, orange, grööön, blååå, liiiila....". Själv är jag ingen färgmänniska och tyckte mest att färgskiftningen gav ett billigt intryck. Efter ett ljuset brunnit ett tag (varit på några gånger) blir färgerna svagare och likaså doften. Av de båda dofterna föredrar jag äpple och kanel framom svartvinbär.

Det var i alla fall roligt att testa ljusen men jag kommer nog inte att köpa hem dem i framtiden. Ett ljus har vi redan förbrukat och själva glasburken som var rätt fin använder vi nu att ha hårborstar och kammar att stå i i badrummet. Tacka vet jag IKEAs doftvärmeljus, de är allra bäst!

Om någon känner ett sug efter ett sådant när Air Wicks färgskiftande doftljus (någon av mina systrar kanske?) har jag två stycken i lådan ännu som jag kunde tänka mig att skänka bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar