torsdag 24 oktober 2013

Ny följetong

Nu skall jag börja med något nytt här på bloggen. "Sett och hört vid Prisma" ska det heta. Alltid när jag handlar vid Prisma blir jag förfärad, arg, ledsen, uppjagad eller glad. Jag ser eller hör alltid något som är synnerligen märkligt och får mig att tänka hur i all världen kan någon göra/bete sig sådär.

Igår morse var jag och Ronja vid Prisma lite över 9. Parkerade vid familjeparkeringen, steg ur bilen och hämtade en kärra. Oftast blir jag irriterad redan där när jag ser gamlingar som parkerar på familjeparkeringen helt i onödan. Var har ni barnen har man ju lust att fråga. Så även igår, en 70 plus tjock gubbe baxade in sin stora mersu på första parkett vid kundvagnarna. Jag gav honom en mördarblick och fortsatte sen. Inne i affären vid grönsaksavdelningen såg jag honom igen, han stod böjd över en låda med stora vitkålshuvuden. Länge stod han där och jag tänkte hur kan det vara så svårt att välja. Jag gick närmare för jag blev lite nyfiken på vad han sysslade med. Nämnas bör att det var bara han och jag där på avdelningen. Och vet ni vad han gjorde. Jo han stod och skalade bort, med sina äckliga obefintliga naglar, det yttersta lagret av kålen (för det skulle han ju säkert ändå göra hemma och på så sätt fick han ju kålhuvudet att blir kanske 1 cent billigare). Jag tror det lät duns för jag tappade hakan! Hur täcks man göra så? Och hur kommer man ens på det? Om det hade funnits någon personal på plats hade jag garanterat skvallrat. 

Jag borde inte besöka Prisma så ofta för det ger mig högt blodtryck!

4 kommentarer:

 1. Jo, vet du vid Prisma hör man mycket, eller som då vi var på HH-café och en tant kom och "pajade" Eric på handen, jag kunde ha slagit henne på käften.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tål inte heller att någon rör mina barn, och det händer all som oftast just i någon mataffär!

   Radera
 2. He löiper bäter i Kokkola!

  SvaraRadera